Skip to main content

Moderne kontorer nær Aarhus fra 2.667 kr./måned*

Med op til 60 pladser danner Kontorhuset rammerne for et inspirerende arbejdsmiljø, hvor produktivitet og trivsel kan gå hånd i hånd.

*ekskl. fællesudgifter og moms

Eget kontor inkluderer

Kaffe & te
Køkken m. opvasker
Internet
Frugtordning
Mødefaciliteter
Rengøring
Egen parkering
Kontorhotellet Kontorhuset Randers i Odder
Topmoderne faciliteter

Få en hverdag i arkitektegnede omgivelser

Kontorhuset danner det perfekte miljø at drive sin virksomhed med 100 meters gåafstand til offentligt transport, fællesskab samt specialindrettede og nyistandsatte faciliteter tæt på Århus midtby. 

Bord i Kontorhuset Randers
Mødelokale i Kontorhuset Randers
Unikt kontormiljø

Fællesskab &
iværksætterånd

Et kontorfællesskab er lige så ideelt, som det lyder med plads til både arbejdsro, fordybelse og sparring. De lyse og åbne fællesarealer skaber plads til vidensdeling, hvor kontorerne skaber rammerne for din virksomheds udvikling. Her er der højt til loftet og plads til alle.  

Kantine i Kontorhuset Randers
Lokale i Kontorhuset Randers
Din tid i fokus

Dit fokus er kun på din forretning

Vi ved, at tid er en af de vigtigste ressourcer i at drive en virksomhed. Når du lejer et kontor hos os, står vi for rengøring og vedligehold, så du kan bruge din tid mest effektivt. Hos Kontorhuset er kaffe og frugt ad libitum for både lejere og gæster for altid at sikre gæstfrihed og en god start på dagen.

Letbanen fra Odder til Aarhus
Foto: Chilifoto
Letbanen og Rute 100

Nem og direkte forbindelse til og fra Aarhus

Kontorhuset har forbindelser til offentlig trafik i baghaven. Aarhus Letbane og Rute 100 gør det nemt at komme til og fra Kontorhuset med stop lige til døren. Spar tid, besvær og nyd de stiller morgener i den transportforbindelse, der forbinder dig med din arbejdsplads.

Vælg det der matcher jeres behov

Vi forstår, at hvert firma har unikke krav. Vi har derfor sørget for, at vores lokaler kan tilpasses efter dine præferencer. Uanset om du har brug for et enkelt kontor eller ønsker at etablere en hel afdeling, har vi den perfekte løsning til dig.

19 m²

2.667 kr./md.

Ekskl. fællesudgifter, forbrug og moms

Ideelt til 2 personer
21 m²

3.000 kr./md.

Ekskl. fællesudgifter, forbrug og moms

Ideelt til 3 personer
34 m²

4.800 kr./md.

Ekskl. fællesudgifter, forbrug og moms

Ideelt til 4 personer
7 m²

420 kr./md.

Ekskl. fællesudgifter, forbrug og moms

Kodelås

Videoovervågning

Alarmsikret bygning

Kun adgang for lejere

Tørre og opvarmede rum

11 m²

660 kr./md.

Ekskl. fællesudgifter, forbrug og moms

Kodelås

Videoovervågning

Alarmsikret bygning

Kun adgang for lejere

Tørre og opvarmede rum

19 m²

1.110 kr./md.

Ekskl. fællesudgifter, forbrug og moms

Kodelås

Videoovervågning

Alarmsikret bygning

Kun adgang for lejere

Tørre og opvarmede rum

Ofte stillede spørgsmål

Find svar på
ofte stillede spørgsmål

Hvad inkluderer lejen?

Hos Kontorhuset inkluderer lejen:

 • Eget kontor
 • Kablet internet og Wifi
 • Fri afbenyttelse af mødefaciliteter og fællesarealer
 • Kontorlokale med lås
 • Lån af møbler
Hvad dækker fællesudgifterne?

Udover lejen bidrager hver enkelt lejer til et godt, rent og pænt arbejdsmiljø ved at betale et fastsat beløb til fællesudgifterne udover lejen. Dette dækker følgende udgifter:

 • Alarm og port service
 • Vinduespudsning inde- og ude
 • Vedligeholdelse af udenomsarealer
 • Rengøring af kontorer og fællesarealer
 • Planteservice
 • Forsikringer
 • Frugtordning
 • Renovation 
 • Piccolo 
 • Køkken- og toiletudgifter (kaffe, the, toiletpapir mm.).
 • Snerydning

Det vil sige, at hos Kontorhuset kommer ingen uforudsete udgifter og omkostninger udover det samlede beløb, du betaler hver måned. 

Hvor kan jeg og mine gæster parkere?

Kontorhuset har egen parkeringsplads tilknyttet. Her er også mulighed for parkering og opladning af elbil. Der er samtidig opstillet overdækkede cykelskure til henstilling af cykler og lignende. 

Kan jeg have lager i Kontorhuset?

Ja. Udover muligheden for at leje kontorer kan du også leje et eller flere depotrum til enten opbevaring eller lager. Depotrummene kommer i forskellige størrelser, som kan dække ethvert udvidet behov for opbevaringsplads.

Rummene er opvarmede og isolerede, så du altid kan være sikker på, at dine varer står tørt og sikkert. 

Bliv en del af Kontorhuset i dag

Kontorhuset er et topmoderne og specialindrettet kontorhotel udenfor Århus midtby. Vi skaber de ideelle rammer for vækstende virksomheder og iværksættere med højt til loftet og gåafstand til offentlig transport.

Serviceret kontorhotel i Odder nær Aarhus

Leje af kontor kan være en dyr affære, hvis man ønsker både at være tæt på centrum og have gode faciliteter. Hos Kontorhuset har vi nyistandsatte kontorer med kun 15 minutters kørsel til Aarhus. Kontorhoteller er en god løsning til startups eller mindre virksomheder, fordi virksomheden ikke skal koncentrere sig om andet end deres egen forretning. Leje af kontor kan samtidig være en billigere løsning for de fleste virksomheder, fordi det kommer med en række fordele. Som en del af vores kontorhotel får du:

 • Sparring og fællesskab med andre ligesindede
 • Nyrenoverede og arkitekttegnede faciliteter
 • Egen parkeringsplads
 • Internet, kantine, mødelokaler og forplejning
 • Rengøring og vedligehold

En arbejdsplads med fællesskab og iværksætterånd

Når du lejer dig ind på et kontorhotel, kommer det med mere end blot flotte faciliteter. Når du er en del af et kontorhotel, er du samtidig del af et kontorfællesskab. Her deler du tag med en masse andre spændende virksomheder og erhvervsfolk, der både kan inspirere og agere sparringspartnere. Et kontorfællesskab er derfor et socialt netværk af både iværksætter, erfarende erhvervsfolk samt mindre og veletablerede virksomheder. Kontorfællesskaber er derfor en god kilde til viden og deling af erfaringer på tværs af virksomheder og brancher.

Tæt på centrum uden unødige omkostninger

Leje af kontor i Aarhus kan være bekosteligt og unødigt larmende. Med vores kontorhotel kan du nyde fordelene ved lavere samlede omkostninger samt fred for byens tunge trafik og larm. Kontorhuset ligger centralt i Odder med kort afstand til by, spisesteder og indkøbsmuligheder. Har du brug for luft og grøn natur, er dette også i gåafstand. Kontorhuset kombinerer på den måde det bedste fra by og land, hvilket skaber et inspirerende og indbydende miljø både at drive forretning i og have sin hverdag.

Hvorfor skal jeg leje et kontor i et kontorfællesskab?

At leje et kontor i et kontorfællesskab er ikke kun givende økonomisk men kan også være starten på nye forretningsmuligheder. Når du arbejder under samme tag som en lang række spændende virksomheder, er der ikke kun mulighed for vidensdeling, men det kan også være starten på et partnerskab eller et samarbejde virksomhederne imellem. Som iværksætter eller startup kan hverdagen derudover også være ensom, hvor du i et kontorfællesskab kan være social i de mange fællesarealer eller trække dig tilbage og fordybe dig på dit kontor. Kontorhoteller kan derfor skabe rammerne for at tage din virksomhed til nye højder.